RADITAL >
  RENONS >
  VIMITAL >
  RADICIN >
  PREVENT >
Namnlöst dokument
Näringsbehov och foderstat
Rena Mineraler för rätt foderstat
Vi pratar muskler på Grevlunda
Hoida hevosen lihakset ennen ja jälkee
Fixa höstens foderstat
Lugn, fin och fokuserad häst
Kyla&Värme för fina muskler
Proffsen om ledproblem
Praktisk lädervård
VIMITAL Protein Complex Pro Balance är baserat på en unik fermenterad jästfiberblandning med högkoncentrerad protein - 248 g/kg - och optimal aminosyrabalans som medverkar till god utveckling av hästens muskler.
Protein Complex ger även skonsam stärkelsefri energi där fibern och jästkulturen förbättrar balansen i tarmens mikroflora och bidrar till ökat näringsupptag.
Rekommenderas med VIMITAL Energy Pro Balance för att uppnå en skonsam, stärkelsefattig foderstat som optimerar hästens naturliga näringsupptag och tarmfunktioner. Ger bästa förutsättningar att reglera protein- och energigivan utifrån låg eller maximal prestation, för bästa upptag och skonsamt för mage/tarm.
Komplettera mineral- och vitaminbehovet med VIMITAL Macro och Multi Pro Balance.
 
Minskar effektivt hästens kliande av man, svans och päls. Eliminerar problem med sönderkliad svansrot och mankam.
Minskar mjällbildning, stärker huden mot klåda och förbättrar välbefinnandet för hästar med hudrelaterade sommarproblem.
 
Kraftfull energibooster med MCT-olja som snabbt förser musklerna med koncentrerad energi. Hydrolyseras i tarmen för snabb omvandling till energi.
Formulerad med CLA som boostar fettförbränning och ytterligare bidrar till att öka uthålligheten vid fysisk ansträngning.
VIMITAL Gastro skyddar hästens magsäck vid hög prestation eller i samband med bl.a medicinering.
Baserad på Lecitin som ska finnas i magsäcken och bilda en barriärgel för att effektivt skydda slemhinnorna mot magsyra.Medverkar också till bättre näringsupptag och energiutnyttjande av fodret.
Baserat på välkända RADITAL linimentprodukter lanserar vi nu Pro Selection - karensfria liniment för dig som tävlar med häst.
Den numera karensbelagda mentolen har ersatts med ett likartat ämne så du kan ge tävlingshästen bästa vård.