Tidigare inlägg  
  Tävling i Belgien  
  Nu är jag i Belgien  
  Våra bloggare  
  Jenny Talinsson  
  Stallchef Grevlunda
Skriver om arbetet på Grevlunda
 
  Johan Herner  
  Kusk
Skriver om internationell körsport
 
  Katie & Daniel  
  Islandshästryttare
Skriver om utbildning och tävling
 
  Paulinda Friberg  
  Dressyrryttare
Skriver om träning och tävling
 
  Sofia Nilsson Falkman  
  Tränar i Belgien
Skriver om att träna utomlands
 
  Teamcrescentdare  
  Cyklister
Skriver om dream.aim.reach.elevate
 
  Torbjörn Carlsson  
  Marknadsansvarig på Trikem
Skriver om marknad, människor & djur
 
Sofia Nilsson Falkman
 
Tränar i Belgien
Bloggar om att träna utomlands
Tävling i Belgien
2015-06-01
Här kommer ett inlägg om hur det går på mitt äventyr i Belgien!
Återigen vill jag tacka Trikem för deras utmärkta produkter som gör att mina hästar och jag kan utföra ett bra arbete!

Jag var i helgen som passerat och tävlade i Oppglabeek på en 2* tävling. Där Caramia som är ett 8 årigt sto efter Saint Amour - Cardento var felfri i 145 GP, var även felfri i 140.
Diablo som är 7 år efter Jaguar Mail - Cardento var duktig han med som gjorde sin första 7 års tur och var felfri i finalen 135.

Jag är väldigt nöjd och glad med våra resultat! Vi har fått värdefull träning på det stället där vi står uppstallade i Antwerpen, hos Peter Lauwers. Fantastiskt fint ställe och väldigt proffsigt!
Mina hästar får Trikems Energi olja några dagar innan tävling och under tävlingsdagarna. Jag märker stor skillnad på deras ork och styrka främst på Diablo som är en stor häst och som behöver "vässas" upp. Det är ett gott resultat att kunna vara lika bra om inte bättre sista dagen på en tävling, efter många språng från tidigare klasser!
Dom får också tillskott från Trikems elektrolyter och precis som energioljan ger jag det några dagar innan och under tävling för att hålla vätskebalansen på en jämn nivå!
I tillägg till det får dom mineraler och vitaminer i de vardagliga givorna och jag upplever att dom mår väldigt bra och är väldigt glada.

Själv äter jag Trikems mulitivitamin som är flytande och smakar väldigt gott! Även jag mår bra och känner mig välmående! Nästa vecka åker vi igen på tävling till samma ställe, ska bli väldigt kul.

To be continued :)
 
 
 
Nu är jag i Belgien
2015-04-25
Hej! Jag heter Sofia Nilsson Falkman, är hoppryttare och är i nuläget baserad i Belgien för träning och tävling. Jag har fått äran att bli en av Trikems profilryttare vilket är mycket betydelsefullt för både mig och mina hästar.

Trikems produkter är väldigt omfattande och ger hästarna bästa tänkbara förutsättningar i form av tillskott, vitaminer och mineraler för att må bra och kunna prestera så bra som möjligt. Inte nog med det, även linimenten och hästvårdsprodukterna är utmärkta.

Vi började vårt samarbete för ca 1,5 månad sedan och jag och mina hästar har varit på resaxnde fot i ca 1 månad.
Vi har bl.a. gjort en internationell 3* tävling i Lummen som sträckte sig över 2 veckor där en 2a plats var vårt bästa resultat, Caramia som är ett 8 årigt sto efter Saint Amour - Cardento var placerad i alla starter utom 2 där var hon precis utanför placering.

Mina hästar har under och inför resa och tävling fått Trikems elektrolyter för att hålla vätskebalansen i skick, tillsammans med vitaminer och mineraler som alltid ingår i hästarnas foderstat med Marco och Micro, E-vitamin samt B-vitamin.

Utöver det så har dem även fått Trikems energiolja i samband med tävling, den är väldigt bra. Jag hörde ryttare på tävlingen säga vid 2:a veckans tävling att "nu börjar bensinen ta slut" då kändes mina hästar "fulltankade" och de är tack vare energioljan. Jag var i början lite orolig över hur Caramia skulle reagera på den då hon är en ivrig dam och lite het, om det skulle sätta sig i huvudet på henne men det var att oroa sig helt i onödan. Jag förstår nu att det är energi hästarna har i kroppen, att dem orkar och kan prestera ännu mer och att det känns lätt för dem! Det är en produkt som jag verkligen kan rekommenderar varmt.
Även Harmoni PRO har varit en räddare i nöden, som ställer tarmbalansen till rätta på några få dagar om hästen bli dålig i magen.

Önskar alla en bra dag!
Sofia