TRIKEM Human >
 Alcogel 85%
 Handtvål
 Handtvätt 70%
 Hyaluron
 Kylgel
 Liniment
 Linimentgel
 MSM
 Mygg&Fästing Human
 Vaselin
 Värmesalva
  SAM Massage >
Namnlöst dokument
 TRIKEM Human MSM
  Smakligt tillskott med en av de viktigaste mineralerna
 
  MSM är en naturlig svavelförening för mer än 150 olika processer i kroppen. Kretsloppet för MSM utgår från havet där en gas frigörs som i atmosfären omvandlas till MSM (DMSO2) och återförs via regnvatten. MSM tas upp i de grödor som konsumeras av djur och människor.

Svavel behövs i kroppen för bindväv, ledfunktion, enzymer, hormoner och immunförsvar. Det gör cellernas membran elastiska och medverkar i cellens utbyte av näringsämnen och slaggprodukter.
MSM levererar viktiga svavelbyggstenar för bildandet av aminosyran Metionin som behövs för signalsubstanser som Dopamin och Endorfiner. Metionin medverkar bl.a i aminosyrorna Cystein - en stark antioxidant, Taurin - som binder gifter, Cystin och Kreatin.
Svavel är del av immunoglobin, insulin - som reglerar upptaget av glukos hos cellerna, vitamin B1 och Biotin - som reglerar metabolismen av kolhydrater, samt flera aminosyror. Det hjälper även till att syresätta kroppen och öka energinivån.

TRIKEM Human MSM är ett praktiskt svaveltillskott smaksatt med svart vinbär som neutraliserar den beska smak som svavelprodukter är förknippad med.
   
 
   
 Sortiment   Beställ
500 ml   115.-  
750 ml   Tillf. slut  
 
Antal    
 
   
 
Användning  Produktfakta  
INNEHÅLL per 10 ml
Vatten
Iinvertsocker
MSM
Glycerin(E422)
Natriumbensoat(E211)
Xantangummi
Naturlig arom
Färg1
 


g
  HÅLLBARHET:
Se bäst före datum

FÖRVARING:
Rumstemperatur
Utom räckhåll för barn
 

Produktblad

Produktbild
(Klicka på ikonen)