TRIKEM Human >
 Alcogel 85%
 Handtvål
 Handtvätt 70%
 Hyaluron
 Kylgel
 Liniment
 Linimentgel
 MSM
 Mygg&Fästing Human
 Vaselin
 Värmesalva
  SAM Massage >
Namnlöst dokument
 Trikem Multi
  Mycket god vitamin- och mineraltillskott med fruktsmak
 
  Trikem MULTI är ett mycket smakligt tillskott av alla viktiga vitaminer och mineraler som kompletterar naturens brister samt det ökade behov kroppen får med fysisk aktivitet och ålder.

Härlig fruktsmak gör snabbt Trikem MULTI till hela familjens favorit!

Behovet att komplettera vitaminer och mineraler ökar ständigt p.g.a minskad tillgång i kosten. Generellt har näringsinnehållet i kött, frukt och grönsaker minskat med modern livsmedelshantering, förändrat jordbruk och näringsfattigare jordar. Samtidigt ökar vårt behov med påfrestningarna på kroppen i en stressigare och aktivare värld med ständiga miljöombyten och höga prestationskrav.

Vitaminer och mineraler är livsnödvändiga och fungerar som enzym för mängder av processer i kroppen. Brister visar sig ofta på längre sikt och symtomen kan då vara svår att härleda utan omfattande provtagningar. Kroppen kan producera en del ämnen själv utifrån en fullvärdig kost. Andra ämnen är essentiella och måste tillföras.

Dagligt tillskott med fullvärdig multivitamin ger kroppens processer bränsle för att hålla sig frisk och utveckla ett starkt immunförsvar.

   
 
   
 Sortiment   Beställ
750 ml   Tillf. slut  
 
Antal    
 
   
 
Användning  Produktfakta  
Direkt från flaskan eller blanda i t.ex yoghurt och gröt.

OMSKAKAS