Liniment & kyla >
  Pälsvård >
  Foder & Tillskott >
  Utvärtes vård >
  Lädervård >
Namnlöst dokument
Näringsbehov och foderstat
Rena Mineraler för rätt foderstat
Vi pratar muskler på Grevlunda
Massage och muskelvård
Fixa höstens foderstat
Lugn, fin och fokuserad häst
Kyla&Värme för fina muskler
Proffsen om ledproblem
ÅretsSkörd
Årets grovfoder blir alla hästägares stora utmaning. Dålig tillväxt skapar en enorm brist, mycket varierande näringsinnehåll och höga priser. Analyserat grovfoder och en väl genomarbetad foderstat kommer att bli helt avgörande både för hästägarens plånbok och hur hästen ska kunna hålla sig frisk och prestera under vinterhalvåret.
ÅretsSkörd är ett mycket förmånligt paket med Eurofins stora grovfoderanalys (värde 884:-) och en egen foderrådgivare hos Trikem. Som experter på näringsämnen och fristående från fodervarumärken, arbetar vi helt utifrån dina individuella förutsättningar.

Med ÅretsSkörd får du provtagningspåse och portofritt kuvert för analysen. Vi kontaktar dig om dina foderönskemål och hästens status för att göra en välbalanserad foderstat. Dessutom får du en värdecheck på 500:- för valfria Trikemprodukter.
För dig som vill följa upp foderstaten själv får du också en gratis provperiod på PC-Horse och 50% rabatt om du bestämmer dig för programmet.

Inkluderat värdechecken betalar du alltså bara 490:- för grovfoderanalys, rådgivning och PC-Horse. Enklare, billigare och smartare kan det inte bli!