Liniment & kyla >
  Pälsvård >
  Foder & Tillskott >
  Utvärtes vård >
  Lädervård >
Namnlöst dokument
Näringsbehov och foderstat
Rena Mineraler för rätt foderstat
Vi pratar muskler på Grevlunda
Massage och muskelvård
Fixa höstens foderstat
Lugn, fin och fokuserad häst
Kyla&Värme för fina muskler
Proffsen om ledproblem
Praktisk lädervård
Kampanj analys 20% rabatt
Inget fel med burgare
- men inte varje dag!
Vildhästar äter ca 50 olika gräsarter som vi ersätter med grovfodrets 4-5 arter. Med grovfoderanalys syns näringsbristerna tydligt.
Kompletterar man inte bristerna kommer hästen att bli svältfödd på många ämnen. Det är som om vi skulle leva på hamburgare istället för varierad kost. Det fungerar inte i längden!

Titta på filmen! På 3 min. inser du hur enkelt det är att ge hästen vad som krävs för prestation, uthållighet och ett långt sunt liv.
Att analysera grovfodret och komplettera bristerna är den viktigaste skötsel du kan ge din häst.

Många små ämnen
- men väldigt viktiga


VIMITAL Multi Pro Balance innehåller samtliga viktiga vitaminer och mikromineraler för hästens behov. Formulerad för att balansera brister som uppkommer utifrån modern hästhållning, träning och senaste forskning kring minskad naturlig tillgång.

VIMITAL Multi Pro Balance fokuserar på rätt balans av mikromineraler och vitaminer så att du undviker brister eller överdosering av enskilda ämnen. Behovet av vitaminer och mikromineraler ökar också snabbt under vintern och tidiga våren när grovfodret inte längre har samma näringsinnehåll.

De stora mineralerna
som bygger kroppen


VIMITAL Macro Pro Balance - kompletterar grovfodrets brist på de stora mineralerna - de man mäter i gram. Ett rent mineraltillskott med viktiga ämnen som bl.a bor, kisel och magnesium. Mineraler som har stor betydelse för ledfunktion och skelettuppbyggnad.

VIMITAL Macro Pro Balance är framtagen utifrån omfattande grovfoderanalyser, tillämpningar med olika kraftfoder och senaste forskning kring mineralernas funktion hos hästar.

Med VIMITAL Macro och Multi har vi gjort en tydlig skillnad mellan makromineraler respektive mikromineraler och vitaminer, så att du enklare kan komplettera foderstaten utifrån det verkliga behovet.